06 јануари 2012 | Кафе пауза

5 решенија за вашата долна облека во новата година

Нашите промени нека започнат со она најосновното во животот на секоја жена – долната облека. Ова се пет можни решенија за во новата година кои сигурно ќе ви помогнат и ќе придонесат за подолг живот на вашата долна облека.
Датум: 06 јан 2012
, Автор:

Најчудните производи за 2011 година

Во денешниот свет, парите ги контролираат сите нешта, па така голем број производители се обидуваат на секаков начин да дојдат до нив. Ова се најчудните 4 производи за изминатата 2011 година.

Греана ракија на британски начин

Топол и добредојден, токму навреме за празниците, „Hot Toddy“ е класичен зимски пијалак. Слободно пробајте го со вашите омилени чаеви. Најчесто се употребува црн или зелен чај, разблажен со слаткиот вкус на медот и со лимон.
Датум: 06 јан 2012
, Автор:

Танцот на златните светулки

На овие магични фотографии можеме да видиме илјадници златни светулки, кои се направени со користење долга експозиција...