29 август 2011 | Кафе пауза

Танц

Танцувај, како дете, со самодоверба и занес. Растреси ја косата, кадриците нека раѓаат елан и живост.
Датум: 29 авг 2011
, Автор:

Направете си шорткати за вашите омилени папки во Виндоус 7

Овој мал трик ќе ви помогне да го забрзате пристапот до често користените папки со помош на тастатурата.
Датум: 29 авг 2011
, Автор:

Инспиративни приказни со среќен крај

Ова е нашата селекција на 15 инспиративни приказни од сајтот Makes Me Think, кои истовремено ќе успеат да ве насмеат, расплачат и облеат со милион емоции.

Трите фази на заљубувањето

Заруменети обравчиња, забрзано чукање на срцето и потење на дланките се само неколку симптоми кои ве издаваат дека почнувате да се заљубувате.

Светот погледнат низ капка вода

Талентираниот Брајан Валентајн, кој е пензиониран и има 61 година, ги прави овие интересни фотографии, ставајќи слики од магазини зад листовите со капки во неговата градина.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #46

„Ниедно кафе не може да биде добро во устата, доколку претходно не ја испрати својата слатка миризба до ноздрите.“ - Хенри Ворд Бичер
Датум: 29 авг 2011
, Автор: