Девојки прелиени co чоколадо

Доколку бевте убедени дека чоколадото е најслаткото нешто во светот, еве еден мал демант на сето тоа.

Оние нешта кои не можат да се купат со пари

Потсетете се на сите оние секојдневни ситници кои успеваат да „украдат“ барем мала насмевка на вашето лице.

Необични еко-производи

Денес индустријата сè повеќе се ориентира кон изработка на еколошки производи кои не ја загадуваат околината, при што се добиваат нови извори на енергија. Погледнете дел од нив.
Датум: 02 мар 2011
, Автор:

Поезија: Постоење

Постоиш ли? Вистински си или само те замислувам? Но, не само што те замислувам, јас те чувствувам!
Датум: 02 мар 2011
, Автор:

Дрвена еспресо машина

Создадена од норвешкиот дизајнер Oystein Helle Husby, оваа еспресо машина т.н. „Linje“ (линија) има невообичаен дизајн, кој се разликува од останатите по импозантниот дрвен финиш.