Како да го спречите лошиот здив?

Лошиот здив е многу непријатен и засегнува многу луѓе низ целиот свет. Како што постојат повеќе причини кои го предизвикуваат лошиот здив, така има и разни начини како да се спречи. Со овие совети...

Факти и занимливости за пивото

Пивото е најконсумираниот алкохолен пијалак ширум светот. Верувале или не, се продава дури и на Антарктикот. Се верува дека пивото е измислено далеку пред нашата ера...
Датум: 05 окт 2010
, Автор:

Уживајте во животот

Забавувањето на животното темпо и уживањето во секојдневните работи се основниот начин за имање позитивен став кон животот и исполнетост на секој час од денот.
Датум: 05 окт 2010
, Автор:

10 најчести фобии

Фобијата претставува постојан, ирационален и интензивен страв од одредени ситуации, активности, предмети, животни или луѓе. Еве ја листата на најчестите фобии низ светот.
Датум: 05 окт 2010
, Автор:

Музиката на Maria Zouroudis

Марија Зурудис (Maria Zouroudis) e пејачка, текстописец и продуцент со грчко-американско потекло, која им дава нова, најчесто акустична димензија на познатите светски музички хитови.
Датум: 05 окт 2010
, Автор: