07 септември 2010 | Кафе пауза

Интересни карикатури

Ова се вистински ремек дела од италијанскиот дизајнер Marco Calcinaro. Ги препознавате, нели?
Датум: 07 сеп 2010
, Автор:

Како да бидеме влијателни во својата средина?

Сакате да бидете влијателни или пак да го измерите степенот на вашето или туѓото влијание?
Датум: 07 сеп 2010
, Автор:

Петте нешта кои најчесто ги сонуваме

Какви емоции криете зад вашите соништа?
Датум: 07 сеп 2010
, Автор:

3 начини да дознаете кој престанал да ве следи на Твитер

Колку што е брзо и динамично споделувањето информации, досетки и лични состојби преку Твитер, толку е и тешко да се следат сите тие пораки од по 140 карактери...
Датум: 07 сеп 2010
, Автор:

Кул архитектура: Куќа со скали наместо кров

Некои архитектонски чуда на денешницата навистина заслужуваат секаква и безусловна почит.
Датум: 07 сеп 2010
, Автор: