Летен тренд кој го обожаваме: Кошули врзани во јазол

2-leten-trend-koj-go-obozhavame-koshula-vrzan-vo-jazol-www.kafepauza.mk_3-leten-trend-koj-go-obozhavame-koshula-vrzan-vo-jazol-www.kafepauza.mk_4-leten-trend-koj-go-obozhavame-koshula-vrzan-vo-jazol-www.kafepauza.mk_8-leten-trend-koj-go-obozhavame-koshula-vrzan-vo-jazol-www.kafepauza.mk_11-leten-trend-koj-go-obozhavame-koshula-vrzan-vo-jazol-www.kafepauza.mk_

На последната страница погледнете уште неколку фотографии и пронајдете инспирација за да го примените овој тренд.

За авторот
Комуникативна, весела, оптимистички настроена. Обожава книги, музика, филм и приказни кои инспирираат. Сака да пие кафе, па макар и сама. Верува во себе и во своите можности, бидејќи кој не се обидел - не успеал!

Поврзани содржини

Остави коментар