13 работи на кои помислува секое машко за време на секс

Можеби жените знаат да одлетаат со мислите и да ги планираат обврските кои ги имаат, но и мажите мислат на некои работи за време на овој чин. Еве со што се окупираат тие.

0-13-raboti-na-koi-pomisluva-sekoe-mashko-za-vreme-na-seks-kafepauza.mk

1. Ова не делува баш како што треба… Дали влегов добро? Ах, сега стана дури болно. Мислам дека удрив во коска. Чекај, има нешто такво? Вагинална коска?

1-13-raboti-na-koi-pomisluva-sekoe-mashko-za-vreme-na-seks-kafepauza.mk

2. Грч! Грч! Грч! Ах, леле ногата!

2-13-raboti-na-koi-pomisluva-sekoe-mashko-za-vreme-na-seks-kafepauza.mk

3. Дали се потпирам на нејзината коса? Леле, сега само што ја преместив раката и мислам дека ѝ откорнав цел прамен коса.

3-13-raboti-na-koi-pomisluva-sekoe-mashko-za-vreme-na-seks-kafepauza.mk

4. ОК, мора да се потрудам да издржам подолго, но не премногу долго инаку ќе стане непријатно. Треба да најдам баланс помеѓу возбудувањето и одвлекувањето на вниманието за да сака и таа да го правиме ова пак некогаш заедно.

4-13-raboti-na-koi-pomisluva-sekoe-mashko-za-vreme-na-seks-kafepauza.mk

5. Звуков беше вистински или лажен? Дали глуми затоа што ѝ се допаѓам или само сака да продолжам бидејќи ѝ е ужасно и сака само да заврши?

5-13-raboti-na-koi-pomisluva-sekoe-mashko-za-vreme-na-seks-kafepauza.mk

6. Пред една минута испушташе звуци, но сега е тивка. Тоа е добро или лошо? Треба да продолжам вака или да се смениме? Да не треба да си одам?

6-13-raboti-na-koi-pomisluva-sekoe-mashko-za-vreme-na-seks-kafepauza.mk

7. Требаше да кажам нешто секси, но мислам дека само промрморев нешто за нејзините гради. Што не е во ред со мене?

7-13-raboti-na-koi-pomisluva-sekoe-mashko-za-vreme-na-seks-kafepauza.mk

8. Само малку ја сменив положбата и таа веднаш застенка. Сега сум официјално господар на сексот.

8-13-raboti-na-koi-pomisluva-sekoe-mashko-za-vreme-na-seks-kafepauza.mk

9. Го спомнува нејзиниот задник затоа што го зграпчив или зашто сака да пробаме нешто од позади? Ајде ќе ѝ го тријам задникот околу 20 минути па ќе видам што ќе се случи.

9-13-raboti-na-koi-pomisluva-sekoe-mashko-za-vreme-na-seks-kafepauza.mk

10. Чекај, еден од нас мора да остане мирен зашто кога јас одам горе ти одиш долу. Ах, сега двајцата сопревме. Ова е како кога некој се обидува да отклучи врата од кола, но некој друг цело време ја влече рачката.

10-13-raboti-na-koi-pomisluva-sekoe-mashko-za-vreme-na-seks-kafepauza.mk

11. Дали е чудно што сум толку гладен во моментов? (Ова е моментот кога почнуваш да размислуваш за остатоците што ги имаш во фрижидер и тотално се деконцентрираш во моменталната активност.)

11-13-raboti-na-koi-pomisluva-sekoe-mashko-za-vreme-na-seks-kafepauza.mk

12. Уште 2 минути ќе свршам. Време е да се ставам во турбо мод.

12-13-raboti-na-koi-pomisluva-sekoe-mashko-za-vreme-na-seks-kafepauza.mk

13. После 30 минути од оргазмот: Е сега паѓам за спиење.

13-13-raboti-na-koi-pomisluva-sekoe-mashko-za-vreme-na-seks-kafepauza.mk


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар