12 правила на однесување кои ќе ве направат посреќни претставени преку илустрации

Сите сакаме да станеме подобри, попаметни, посилни и посреќни. Но, патот кон реализацијата на таа идеја мора да започне со стекнување позитивни мисли. Нормално дека не може секогаш да бидеме добро расположени, но факт е дека среќата е избор, а не животна околност.

12 правила на однесување кои ќе ве направат посреќни претставени преку илустрации

Следниве интересни и досетливи илустрации ги претставуваат 12-те правила на однесување кои ќе ви помогнат да развиете позитивен начин на размислување без разлика на тоа низ каков период поминувате во животот…

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар