12 костими за капење кои можат да се носат во текот на сите годишни времиња!

Иако посакуваме летото никогаш да не заврши, а со него и топлите температури, одморите, водата и Сонцето и сето она што летото го носи, сепак Мајката Природа не функционира на таков начин. За жал, од топлото лето останува уште неполн месец, а тоа значи дека ќе треба да се збогуваме со костимите за капење, барем до следното лето. A можеби и не. Оваа година, неколку модели на костими за капење можат да се носат и во текот на целата година, а еве кои се тие.

0-12-kostimi-za-kapenje-koi-mozhat-da-se-nosat-vo-tekot-na-site-godishni-vreminja-kafepauza.mk

За авторот
Живее за добра книга и дише преку пишаниот збор. Кога би можела цел живот би патувала, би читала и би гледала филмови. Вљубеник во фотографијата и класиката. Оптимист и поборник за љубов. Модата е нејзин начин да го изрази своето мислење и став. Животот за неа е уметност, филозофија и добра храна.

Поврзани содржини

  1. Marc Spitz Reply

    Да, во секое годишно време. Посебно се препорачуваат за капење во замрзнато езеро, како русите.

Остави коментар