Зошто не треба да им верувате на фотографиите што ги гледате на социјалните мрежи?

Зад повеќето одлични фотографии стојат вешти и креативни фотографи, но до каде може да оди нивната креативност? Секако дека во денешно време дигиталната манипулација сочинува голем дел од конечната слика, но многу фотографи сѐ уште користат обични физички предмети со кои успеваат да направат чуда. Време е да ги отворите очите! Следниве слики ја откриваат вистината што лежи зад сите оние фотографии што ни го одземаат здивот…

Свадба од соништата

Зошто не треба да им верувате на фотографиите што ги гледате на социјалните мрежи?

Девојка во природа… Или не?

Зошто не треба да им верувате на фотографиите што ги гледате на социјалните мрежи?

Среќен пар со помошник фотограф

Зошто не треба да им верувате на фотографиите што ги гледате на социјалните мрежи?

Автомобил или сепак играчка?

Зошто не треба да им верувате на фотографиите што ги гледате на социјалните мрежи?

Уште играчки…

Зошто не треба да им верувате на фотографиите што ги гледате на социјалните мрежи?

Продолжете на следната страница за останатите фотографии…

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар