Уметноста на готвењето

Фактот дека готвењето е уметност се докажува со следниве неколку кратки видеа. Авторот на овој проект е Карл Клејнер, кој во соработка со група луѓе ги направил за потребите на Икеа.Уметноста на готвењето

Уметноста на готвењето


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот

Поврзани содржини

  1. Tamawa Reply

    I’m loving it ! 😀

Остави коментар