Тестирајте се: Дознајте која боја е вашата аура! - Part 4

Тестирајте се: Дознајте која боја е вашата аура!

Што кажува бојата на вашата аура?

Виолетова

Виолетовата е боја од спектарот која најдобро е ускладена со психичката, чувствената и духовната рамнотежа, што денес владее на нашата планета. Виолетовите имаат не само можност, туку и способност да направат нешто значајно со своите животи, битно да влијаат на нашата заедничка иднина.

Клучот кој на виолетовите им ја отвора вратата со потенцијалите е спознавањето дека се визионери на идниот свет, кои во она што ќе го посеат денес може да видат што ќе жнеат утре.

Тие треба да ја сфатат целта на своето постоење и своите способности да ги претворат во дело. Треба да утврдат кои општествени промени позитивно ќе влијаат на иднината и потоа да работат на нив.

Во физичката стварност не ги интересираат практичните детали, не ги интересира како нешто функционира, важно да функционира.

Тие се критички мислители и поседуваат способност за генерализирање, проценување и разработка на креативни идеи.

Тие имаат длабоки чувства и полни се со страст. Можат да делуваат ладно, резервирано и препотентно, но со тоа само ја штитат својата најранлива страна – чувствата.

Во меѓусебните односи се склони кон дистанцирање, резервирање и по малку ладно држење.

За виолетовите најтешка работа е да одлучат да живеат без чувство на вина. Тоа чувство произлегува од самокритичноста која им наложува да прават сѐ подобро, побрзо и веднаш. Тоа им создава толку грижа на совест, самопрезир и самообвинувања што буквално ги парализира. Тајната е во тоа да се фокусираат јасно на визијата на иднината, па шансите дека таа ќе биде блескава, ќе им ги намалат моменталните грешки и незгоди.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

 1. твиги Reply

  како се пресметуваат поените?

 2. Кафе пауза Reply

  Овде е објаснето:

  Собирањето се врши откако ќе одговорите на сите искази. Има повеќе групи прашања кои се однесуваат за одредени бои. За секоја група прашања се собираат поените и така го добивате збирот за конкретната боја. Онаа боја за која ќе добиете најмногу поени е примарната боја на вашата аура, следната е секундарната, која е исто така исклучително важна, бидејќи таа ја одредува вашата следна форма на делување.

  • Dejan Reply

   Знам дека постов е стар, но ме интересира што се случува кога повеке групи ке добијат ист најголем збир. На пример јас добив дека E, З, Ѕ ми даваат збир 28, а втор најголем збир ми е 26 и тој го добив на групите под букви В и Д. Како да знам кои бои преобладуваат кај мене?

   • Кафе пауза Reply

    Како што стои во текстот: Онаа боја за која ќе добиете најмногу поени е примарната боја на вашата аура, следната е секундарната, која е исто така исклучително важна, бидејќи таа ја одредува вашата следна форма на делување. Во ваков случај значи дека повеќе бои се примарни.

 3. Angela Reply

  Jas nishto ne razbiraaam ve molaam objasnete mi kako se reshava nesfatliviov test ?! -.-

  • Кафе пауза Reply

   Секој исказ се бодува од 1 до 5 според тоа колку се согласуваш со кажаното. На крајот поените се собираат според групата во која прашањата (исказите) припаѓаат. Така се добива збирот за секоја конкретна боја. Онаму каде што ќе добиеш најголем збир, тоа е твојата примарна боја.

Остави коментар