Тестирајте се: Дознајте која боја е вашата аура! - Part 13

Тестирајте се: Дознајте која боја е вашата аура!

Што кажува бојата на вашата аура?

Индиго

Ова се единствени личности. Тие се обдарени со нови способности и таленти кои ги прават неопходни за развој на човештвото. Тие се бистри и љубопитни, истовремено ја гледаат и целината и деловите. Имаат бујна фантазија и често разговараат сами со себе, изгубени во некоја друга стварност. Секогаш ја кажуваат вистината и не се покоруваат на општествените правила.

Многу внимателно ги избираат луѓето за дружење. Со физичкиот окер се целосна спротивност, а со индиго и црвени се секогаш во конфликт. Со прекрасниот окер и зелените одлично се сложуваат.

Тие се лидери на својата доба бидејќи ги следат своите внатрешни насоки. Нивната снага е во нивната рамнодушност кон вообичаените признанија и некористењето на интриги и измами.

Парите малку ги разбираат. Ги сфаќаат како дел од системот за манипулирање кои некој луѓе ги користат за да го контролираат и насочуваат однесувањето и влијанието врз другите луѓе.

Наоѓаат задоволство во професии кои бараат работа со раце и не сакаат некој голем ментален напор. Начинот на кој ја изразуваат својата духовност е пример за живеење без грижа на совест и страв.

Боја на таленти, способности и физички карактеристики кои значително се разликуваат од другите бои на аури. Најтешка задача за индигото е трпеливоста и толеранцијата. Со оглед на тоа што веќе сфатиле што значи да се биде автентично човечко суштество, тешко поднесуваат луѓе на кои тоа не им е јасно. Тие не се бесчувствителни, туку сочувствувањето за нив значи давање доволно време и простор на луѓето за да ги пронајдат сопствените одговори и решенија.

Индиго аурите регистрираат чувствени, физички и психички сигнали со висока фреквенција, затоа нивниот систем брзо доаѓа до точка на заситеност. Тоа значи дека бргу се изморуваат, а прејака бучава и неред ги збунува. Нервниот систем им е крајно осетлив. Претерано возбудување или подолга изложеност на различни стимуланси може да резултира со повлекување во себе. Но, ова е само обид за емоционален одмор, ништо повеќе од тоа.

Остроумноста и интелектуалната способност на индигото истовремено ги воодушевува и излудува другите. Нивната интелигенција не може да се мери со традиционални психолошки тестови, тие уште од мали делуваат дека сѐ знаат. Ако нешто сакаат да дознаат, упорни се и не отстапуваат додека тоа не го дознаат. Надарени се, но ако нешто не ги интересира, едноставно нема да го учат. Им пречи кога наставниците одлучуваат што треба да се учи, бидејќи тие сакаат темелно да поручуваат одредено поле пред да преминат на друго. Нивната цел е да бидат добри и да пронајдат начини да ја изразат својата индивидуалност.

Аурите со индиго боја често избираат животни партнери кои пред сѐ им се пријатели, а дури потоа љубовници. Притоа избираат луѓе со силна личност. Нив им треба партнер и семејство кои ќе им помогнат да се чувствуваат сигурни, им треба некој на кого можат да му веруваат. Не ги интересира односот во кој постојано мора да внимаваат како се однесуваат, и затоа избираат партнери кои можат да ја разберат нивната потреба за духовна комуникација и нивното одбивање да се прилагодат. А за тоа возвраќаат со љубов и емоционална приврзаност.

Изгледа како тие да доаѓаат на свет со сите податоци за некое друго време и простор, како да се сеќаваат каде биле пред да дојдат на овој свет.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

 1. твиги Reply

  како се пресметуваат поените?

 2. Кафе пауза Reply

  Овде е објаснето:

  Собирањето се врши откако ќе одговорите на сите искази. Има повеќе групи прашања кои се однесуваат за одредени бои. За секоја група прашања се собираат поените и така го добивате збирот за конкретната боја. Онаа боја за која ќе добиете најмногу поени е примарната боја на вашата аура, следната е секундарната, која е исто така исклучително важна, бидејќи таа ја одредува вашата следна форма на делување.

  • Dejan Reply

   Знам дека постов е стар, но ме интересира што се случува кога повеке групи ке добијат ист најголем збир. На пример јас добив дека E, З, Ѕ ми даваат збир 28, а втор најголем збир ми е 26 и тој го добив на групите под букви В и Д. Како да знам кои бои преобладуваат кај мене?

   • Кафе пауза Reply

    Како што стои во текстот: Онаа боја за која ќе добиете најмногу поени е примарната боја на вашата аура, следната е секундарната, која е исто така исклучително важна, бидејќи таа ја одредува вашата следна форма на делување. Во ваков случај значи дека повеќе бои се примарни.

 3. Angela Reply

  Jas nishto ne razbiraaam ve molaam objasnete mi kako se reshava nesfatliviov test ?! -.-

  • Кафе пауза Reply

   Секој исказ се бодува од 1 до 5 според тоа колку се согласуваш со кажаното. На крајот поените се собираат според групата во која прашањата (исказите) припаѓаат. Така се добива збирот за секоја конкретна боја. Онаму каде што ќе добиеш најголем збир, тоа е твојата примарна боја.

Остави коментар