Тестирајте се: Дознајте која боја е вашата аура! - Part 11

Тестирајте се: Дознајте која боја е вашата аура!

Што кажува бојата на вашата аура?

Жолта

Луѓето кои имаат жолта боја на аура најмногу се подложни на деликатна биохемиска рамнотежа на телото. Тие се чувствителни на телесните желби. Нивниот ден е низа од кризни моменти кои ги решаваат на позитивен или негативен начин.

Ако не се внимателни можат да станат физички зависни од одредени супстанци. Треба да научат да распознаваат и да делуваат во согласност со знаците кои им ги дава телото.

За жолтите најдобро мерило за успехот е чувствувањето на животните радости. Уживањето во животот им овозможува да го спознаат Бог. Радувањето во животот значи живеење во склад со сопственото битие и соодветно изразување во работата и слободните активности. Поточно луѓето кои имаат жолта аура, мораат животот да го организираат така за сѐ што прават да им пружа задоволство. На тој начин тие ги поттикнуваат другите луѓе.

Бистри се и креативни, сѐ што учат, го учат низ пракса. По природа се отворени и тешко сокриваат што било. Наивни се, никогаш не ги кријат чувствата, па затоа лесно ги повредуваат. Љубезни, активни, отворени, полни со дух и сакаат да се забавуваат. Сакаат природа и луѓе. Идеално се сложуваат со црвени, добро функционираат со менталниот окер, најдобра комбинација чинат со сините. Виолетовите и жолтите им се целосна спротивност.

Нивната сила се темели на чистата радост и дружбата со другите луѓе. Парите ги сфаќаат не премногу сериозно бидејќи веруваат дека секогаш ќе бидат згрижени. Одлични се за раководни работни позиции.

Физичкото чувство за нив е како инјекција со адреналин.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

 1. твиги Reply

  како се пресметуваат поените?

 2. Кафе пауза Reply

  Овде е објаснето:

  Собирањето се врши откако ќе одговорите на сите искази. Има повеќе групи прашања кои се однесуваат за одредени бои. За секоја група прашања се собираат поените и така го добивате збирот за конкретната боја. Онаа боја за која ќе добиете најмногу поени е примарната боја на вашата аура, следната е секундарната, која е исто така исклучително важна, бидејќи таа ја одредува вашата следна форма на делување.

  • Dejan Reply

   Знам дека постов е стар, но ме интересира што се случува кога повеке групи ке добијат ист најголем збир. На пример јас добив дека E, З, Ѕ ми даваат збир 28, а втор најголем збир ми е 26 и тој го добив на групите под букви В и Д. Како да знам кои бои преобладуваат кај мене?

   • Кафе пауза Reply

    Како што стои во текстот: Онаа боја за која ќе добиете најмногу поени е примарната боја на вашата аура, следната е секундарната, која е исто така исклучително важна, бидејќи таа ја одредува вашата следна форма на делување. Во ваков случај значи дека повеќе бои се примарни.

 3. Angela Reply

  Jas nishto ne razbiraaam ve molaam objasnete mi kako se reshava nesfatliviov test ?! -.-

  • Кафе пауза Reply

   Секој исказ се бодува од 1 до 5 според тоа колку се согласуваш со кажаното. На крајот поените се собираат според групата во која прашањата (исказите) припаѓаат. Така се добива збирот за секоја конкретна боја. Онаму каде што ќе добиеш најголем збир, тоа е твојата примарна боја.

Остави коментар