Тестирајте се: Дознајте која боја е вашата аура! - Part 10

Тестирајте се: Дознајте која боја е вашата аура!

Што кажува бојата на вашата аура?

Темноцрвена

Тие живеат на свој начин, онака како што нив им одговара, но настојуваат со својот животен стил да не ги загрозат другите. Живеат на работ на реалноста, замислувајќи 3Д физичка околина која многу се разликува од онаа во која секојдневно живееме. Тие имаат бистар и жив ум. Постануваат стручњаци за она што ги интересира, но не сакаат да го оптоваруваат мозокот со небитни работи.

Најголем проблем, кога станува збор за чувствата им е осаменоста. Се плашат да бидат сами. Често го менуваат расположението. Инаку многу се дружељубиви, непредвидливи и не обрнуваат внимание на социјалните норми. Во односите со другите, врските со други темноцрвени се многу проблематични, најдобро пријателство имаат со жолтите, можат да остварат платонски однос со прекрасниот окер, а најидеална врска градат со зелените.

Тие се неконформисти и затоа не сакаат да се ограничуваат заради некакви обичаи, правила или закони. Личната сила лежи во нивното настојување на сопствените правила на однесување бидејќи прилагодувањето на општествените норми физички ги исцрпува.

Со пари се снаоѓаат одлично, а од професиите најдобро се снаоѓаат во креативни и флексибилни занимања кои нудат можност за развој на нови идеи и изуми. Овие поединци настојуваат својата индивидуалност да ја изразуваат преку креативно и талентирана употреба на сировините и материјалите со кои располагаат.

Животот го гледаат низ темноцрвени очила

Нив најтешко им е да ја сфатат разликата помеѓу ангажманите и заробеноста. Да седат во канцеларија од 9 до 5, да бидат во брак и да имаат деца, за нив е форма на умоболност. Тие нудат нови перспективи, отвораат нови видици и истражуваат нови почетни точки и на тој начин влијаат на нашето разбирање на креативноста.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

 1. твиги Reply

  како се пресметуваат поените?

 2. Кафе пауза Reply

  Овде е објаснето:

  Собирањето се врши откако ќе одговорите на сите искази. Има повеќе групи прашања кои се однесуваат за одредени бои. За секоја група прашања се собираат поените и така го добивате збирот за конкретната боја. Онаа боја за која ќе добиете најмногу поени е примарната боја на вашата аура, следната е секундарната, која е исто така исклучително важна, бидејќи таа ја одредува вашата следна форма на делување.

  • Dejan Reply

   Знам дека постов е стар, но ме интересира што се случува кога повеке групи ке добијат ист најголем збир. На пример јас добив дека E, З, Ѕ ми даваат збир 28, а втор најголем збир ми е 26 и тој го добив на групите под букви В и Д. Како да знам кои бои преобладуваат кај мене?

   • Кафе пауза Reply

    Како што стои во текстот: Онаа боја за која ќе добиете најмногу поени е примарната боја на вашата аура, следната е секундарната, која е исто така исклучително важна, бидејќи таа ја одредува вашата следна форма на делување. Во ваков случај значи дека повеќе бои се примарни.

 3. Angela Reply

  Jas nishto ne razbiraaam ve molaam objasnete mi kako se reshava nesfatliviov test ?! -.-

  • Кафе пауза Reply

   Секој исказ се бодува од 1 до 5 според тоа колку се согласуваш со кажаното. На крајот поените се собираат според групата во која прашањата (исказите) припаѓаат. Така се добива збирот за секоја конкретна боја. Онаму каде што ќе добиеш најголем збир, тоа е твојата примарна боја.

Остави коментар