Тест: Пронајдете ги скриените животни и предмети за да проверите дали имате око соколово

Тест: Пронајдете ги скриените животни и предмети за да проверите дали имате око соколово

Постојат моменти кога животните се камуфлираат многу вешто што речиси е невозможно да ги видите со голо око. Но, ништо не им е тешко на луѓето кои имаат око соколово. Обидете се да ги пронајдете скриените животни и предмети за да можете да бидете сигурни дека имате неверојатна моќ за набљудување.

1. Дали го гледате кучето?

Тест: Пронајдете ги скриените животни и предмети за да проверите дали имате око соколово

 • Решение:

  Тест: Пронајдете ги скриените животни и предмети за да проверите дали имате око соколово

2. Веројатно ќе ви треба многу време да го пронајдете ластикот за коса

Тест: Пронајдете ги скриените животни и предмети за да проверите дали имате око соколово

 • Решение:

  Тест: Пронајдете ги скриените животни и предмети за да проверите дали имате око соколово

3. Обидете се да го пронајдете скриеното зајаче

Тест: Пронајдете ги скриените животни и предмети за да проверите дали имате око соколово

 • Решение:

  Тест: Пронајдете ги скриените животни и предмети за да проверите дали имате око соколово

4. Пронајдете го скриеното куче на сликата

Тест: Пронајдете ги скриените животни и предмети за да проверите дали имате око соколово

 • Решение:

  Тест: Пронајдете ги скриените животни и предмети за да проверите дали имате око соколово

5. Пронајдете ја мачката што се крие меѓу кутиите

Тест: Пронајдете ги скриените животни и предмети за да проверите дали имате око соколово

 • Решение:

  Тест: Пронајдете ги скриените животни и предмети за да проверите дали имате око соколово

6. Можете ли да го најдете кучето?

Тест: Пронајдете ги скриените животни и предмети за да проверите дали имате око соколово

 • Решение:

  Тест: Пронајдете ги скриените животни и предмети за да проверите дали имате око соколово

7. Дали можете да го забележите увото на мачката на сликата?

Тест: Пронајдете ги скриените животни и предмети за да проверите дали имате око соколово

 • Решение:

  Тест: Пронајдете ги скриените животни и предмети за да проверите дали имате око соколово

8. Каде е мачката?

Тест: Пронајдете ги скриените животни и предмети за да проверите дали имате око соколово

 • Решение:

  Тест: Пронајдете ги скриените животни и предмети за да проверите дали имате око соколово

Продолжува на следната страница


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар