Тест: Начинот на кој ги подготвувате вашите јајца кажува многу за вашиот карактер!

Исто како позицијата на спиење и крвната група, начинот на кој ги јадете вашите јајца кажува многу за вас. Всушност, дури постои и научен доказ за тоа. Во истражување кое го нарачала „Британската индустрија за јајца“, а го спровеле „Mindlab International“, научниците анкетирале 1.010 возрасни луѓе во врска со нивниот омилен начин на подготвување јајца. Резултатите поврзани со нивниот карактер, животен стил и врски биле многу интересни. Пробајте го и вие овој тест и видете што кажува тој за вас и вашиот начин на живот.

1-test-nachinot-na-koj-gi-podgotvuvate-vashite-jajca-kazhuva-mnogu-za-vashiot-karakter-kafepauza.mk

Варени без лушпа

2-test-nachinot-na-koj-gi-podgotvuvate-vashite-jajca-kazhuva-mnogu-za-vashiot-karakter-kafepauza.mk

Тврдо варени

3-test-nachinot-na-koj-gi-podgotvuvate-vashite-jajca-kazhuva-mnogu-za-vashiot-karakter-kafepauza.mk

Омлет

4-test-nachinot-na-koj-gi-podgotvuvate-vashite-jajca-kazhuva-mnogu-za-vashiot-karakter-kafepauza.mk

Јајца на око

5-test-nachinot-na-koj-gi-podgotvuvate-vashite-jajca-kazhuva-mnogu-za-vashiot-karakter-kafepauza.mk

Ровки

6-test-nachinot-na-koj-gi-podgotvuvate-vashite-jajca-kazhuva-mnogu-za-vashiot-karakter-kafepauza.mk

Кајгана

7-test-nachinot-na-koj-gi-podgotvuvate-vashite-jajca-kazhuva-mnogu-za-vashiot-karakter-kafepauza.mk

Пржени од двете страни

За авторот
Живее за добра книга и дише преку пишаниот збор. Кога би можела цел живот би патувала, би читала и би гледала филмови. Вљубеник во фотографијата и класиката. Оптимист и поборник за љубов. Модата е нејзин начин да го изрази своето мислење и став. Животот за неа е уметност, филозофија и добра храна.

Поврзани содржини

Остави коментар