Промените се чувствуваат: 10 градови кои не би можеле да ги препознаете

Времето минува брзо и сѐ повеќе промени се случуваат во нашиот живот, па и во светот. За ова доказ се и големите градови каде што некои од нив изгледале сосема поразлично пред повеќе години. Денес ви овозможуваме брзо патување назад во времето при што ќе видите колку е променет светот. Погледнете ја галеријата и ќе бидете воодушевени!

Сингапур, 1960 и денес

Сингапур, 1960 и денес

За авторот
Економист во изградба, а страстен обожавател на пишаниот збор уште откако знае за себе. Смета дека животот без домашно милениче не изгледа комплетен, а кафето со многу шеќер го смета за едно најубавите утрински задоволства.

Поврзани содржини

Остави коментар