Отворачи за пиво за луѓе со вкус

Доколку сте вистински љубители на пивото, овие интересни отворачи ќе ве воодушеват. Необично смислените и креативни дизајни, можат да бидат корисни во многу ситуации, особено кога не се наоѓате во близина на кујната. Сите овие отворачи се достапни да ги набавите преку интернет, а истите можат да ве чинат од 6 до 64 американски долари.
.

  • Одлична комбинација: топол ден, сенка и ладно пиво.

Отворачи за пиво за луѓе со вкус.

  • Секогаш во чекор со вашиот напредок. Ви ги брои отворените пива во случај вие да не памтите колку сте испиле.

Отворачи за пиво за луѓе со вкус.

  • За вас и вашиот пријател. Секогаш е убаво да се пие во друштво.

Отворачи за пиво за луѓе со вкус

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

  1. goran Reply

    Otvaracot so papucata e :S

Остави коментар