Одмаздата на оваа девојка за прекршеното ветување на нејзиниот дечко ќе ве насмее до солзи

Натали Вивер, рецепционерка од Англија планирала да помине прекрасно неделно попладне со нејзиниот партнер Стивен Хол. Единствениот проблем бил во тоа што дечкото малку повеќе испил претходната вечер и не функционирал откако заспал во 6 часот наутро. Што може да направи една девојка во ваква ситуација? Слатко да се одмазди, се разбира!

Одмаздата на оваа девојка за прекршеното ветување на нејзиниот дечко ќе ве насмее до солзи

Трансформација на изгледот додека тој спие

Натали решила дека ако нејзиното момче не може да ја изведе да се забавуваат, таа ќе се забавува самата со него

Одмаздата на оваа девојка за прекршеното ветување на нејзиниот дечко ќе ве насмее до солзи

Време е за хајлајтер

Стивен бил толку комиран, што не почувствувал ништо кога Натали почнала да ја спроведува нејзината одмазда на дело и да објавува слики на Снепчет од сето тоа

Одмаздата на оваа девојка за прекршеното ветување на нејзиниот дечко ќе ве насмее до солзи

Какви трепки!

Продолжете на следната страница за остатокот од текстот…

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар