Неодоливи фотографии што ја покажуваат љубовта меѓу мачките и кучињата

Кој вели дека мачките не можат да ги поднесат кучињата? Спротивно на општото верување, кучињата и мачките можат да бидат во добри односи и да станат најдобри пријатели. Понекогаш, тоа пријателство може дури и да се претвори во љубов.

Неодоливи фотографии што ја покажуваат љубовта меѓу мачките и кучињата

„Едноставно ги обожавам твоите уши!“

Како доказ за тоа ќе ви послужат следниве фотографии од мачки кои лудо се вљубиле во кучиња. Ќе ве разнежнат и со сигурност ќе ви ја вратат вербата во љубовта!

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар