Најбуцкастите детски обравчиња

Кога ќе пораснеме, ги мразиме големите образи кои прават да изгледаме дебело. Но, додека сме деца, испакнатите обравчиња на нашите лица изгледаат неодоливо слатко. Следува галерија од најбуцкастите дечиња кои можат да се најдат на интернет, а ако недостасува слика од вашето дете, внуче или братучетче, пратете ни ја за да направиме продолжение. 🙂

Најбуцкастите детски обравчињаНајбуцкастите детски обравчињаНајбуцкастите детски обравчињаНајбуцкастите детски обравчињаНајбуцкастите детски обравчињаНајбуцкастите детски обравчињаНајбуцкастите детски обравчињаНајбуцкастите детски обравчињаНајбуцкастите детски обравчињаНајбуцкастите детски обравчињаНајбуцкастите детски обравчињаНајбуцкастите детски обравчињаНајбуцкастите детски обравчињаНајбуцкастите детски обравчињаНајбуцкастите детски обравчињаНајбуцкастите детски обравчињаНајбуцкастите детски обравчињаНајбуцкастите детски обравчињаНајбуцкастите детски обравчињаНајбуцкастите детски обравчиња

Дали вие имавте буцкасти обравчиња како деца? 🙂

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар