Морничави скулптури бркаат луѓе од плажа

За повеќето луѓе плажата е место за одмор и релаксација, каде тие можат да заборават на грижите и секојдневниот живот и да пронајдат спокој, гледајќи во прекрасното море и тркалајќи се во топлиот песок. Токму затоа, изненадува фактот дека на некои плажи ширум светот, уметниците решиле да ги презентираат најморничавите скулптури што ги видело човековото око.

Раката на хармонијата Хомигот, Кореа

Раката на хармонијата Хомигот, Кореа

Овие невообичаени уметнички творби, со сигурност трауматизираат стотици туристи, особено кога на спасувачите ќе им заврши работното време. Заклучете сами дали е ова лош или добар туризам.

Собата во која постојано врне Барселона, Шпанија

Собата во која постојано врне Барселона, Шпанија

Двојка, Њубигин покрај морето, Англија

Двојка, Њубигин покрај морето, Англија

Друго место Ливерпул, Англија

Друго место Ливерпул, Англија

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар