Минијатурниот свет на инсектите

Минијатурниот свет на инсектите

Макрофотографијата е техника која се користи за фотографирање мали објекти. Класичната дефиниција е дека големината што се добива на филмот е слична со големината на самиот објект. Денес, познати се многу области каде што се користи оваа техника, меѓутоа вистинска убавина е кога ќе погледнете макрофотографии со тематика со која не се среќавате често во вашето секојдневие. Ова се фотографии од различни инсекти кои се доловени во вистинскиот момент. Уживајте во овие мали и чудни животинки.минијатурниот свет на инсектитеминијатурниот свет на инсектитеминијатурниот свет на инсектитеминијатурниот свет на инсектитеминијатурниот свет на инсектитеминијатурниот свет на инсектитеминијатурниот свет на инсектитеминијатурниот свет на инсектитеминијатурниот свет на инсектитеминијатурниот свет на инсектитеминијатурниот свет на инсектитеминијатурниот свет на инсектите


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот

Поврзани содржини

Остави коментар