Луѓе споделуваат фотографии од необичните пријателчиња што ги посетуваат нивните прозорци

Некои неочекувани гости се подобредојдени од останатите. Можеби не би сакале некој непознат човек да ви тропне на прозорецот, но сигурно не би имале ништо против кога би го виделе љубопитниот поглед на некоја прекрасна птица што ѕирка низ вашиот прозорец. Некои луѓе имале навистина голема среќа и успеале да се спријателат со ретки птици што навистина тешко може да се видат. Погледнете ги фотографиите од следниве необични пријателчиња, па можеби некое од нив ќе слета и на вашиот прозорец…

4 пердувести пријателчиња кои си нашле омилено место за појадок

Луѓе споделуваат фотографии од необичните пријателчиња што ги посетуваат нивните прозорци

Ова пријателче секој ден го посетува 10-тиот кат на оваа компанија

Луѓе споделуваат фотографии од необичните пријателчиња што ги посетуваат нивните прозорци

Нешто не е во ред со ова куче…

Луѓе споделуваат фотографии од необичните пријателчиња што ги посетуваат нивните прозорци

Колеги на работа

Луѓе споделуваат фотографии од необичните пријателчиња што ги посетуваат нивните прозорци

Верни посетители на работа

Луѓе споделуваат фотографии од необичните пријателчиња што ги посетуваат нивните прозорци

Продолжете на следната страница за останатите фотографии…

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар