Хорска изведба за феноменот Фејсбук

Замислете како би звучеле вашите Фејсбук статуси и коментари кога би биле испеани од страна на професионален хор? Не може да си замислите? Овој австралиски хор ќе ви покаже како супер можат да звучат коментарите, линкови и статусите кои ги поставуваме секојдневно на најголемата социјална мрежа, Фејсбук.Хорска изведба за феноменот ФејсбукХорска изведба за феноменот Фејсбук

Ако сакате да слушнете повеќе од хорскиот состав Australian Voices, посетете го нивниот профил на Јутјуб и уживајте.

За авторот

Поврзани содржини

Остави коментар