Генијалноста е…

Овој паметен комичен стрип е дело на илустраторот и графички дизајнер Грант Снајдер, кој оригинално го нацртал за сајтот Red Lemon Club. Стрипот ја прикажува генијалноста на човекот, како процес, разделена на 10 поединечни сегменти.

Генијалноста е...

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар