Фотографијата што го збуни светот: Каде се нозете на девојката во средина?

На прв поглед, ова е сосема обична фотографија каде што се прикажани 6 девојки кои опуштено седат на креветот. Меѓутоа, ако погледнете малку подобро, ќе видите еден детаљ кој збуни многу луѓе ширум светот.

На оваа фотографија недостасува нешто многу важно, можете ли да забележите што е тоа?

Судејќи по изразот на лицето, овие девојки си поминуваат супер, но сите оние кои ја виделе оваа фотографија, се заинтересирале за една работа – каде се нозете на девојката во средината? Прашањето направило вистинска забуна, особено затоа што никој не можел да го даде одговорот. Можете ли вие да забележите каде се нејзините нозе? Ако и понатаму се мачите, подолу откријте го одговорот.

  • Сакам да го откријам решението на мистеријата!

    На оваа фотографија недостасува нешто многу важно, можете ли да забележите што е тоа?

За авторот
Економист во изградба, а страстен обожавател на пишаниот збор уште откако знае за себе. Смета дека животот без домашно милениче не изгледа комплетен, а кафето со многу шеќер го смета за едно најубавите утрински задоволства.

Поврзани содржини

Остави коментар