Фока без уши гушка кадифена играчка која наликува на неа

Постојат многу слатки животни ширум светот кои пленат со својата убавина, но оваа фока без уши која гушка кадифена верзија од себе, дефинитивно е едно од најубавите нешта што сте ги виделе во последно време.

Фока без уши гушка кадифена играчка која наликува на неа

Оваа прекрасна фока живее во Јапонија и ѝ била дадена играчка која наликува на неа. Вработените во центарот каде што се одгледувала, воопшто не очекувале дека оваа фока, која била спасена откако доживеала повреда, толку многу ќе се приврзе за својот нов пријател.

Фока без уши гушка кадифена играчка која наликува на неа

Таа со задоволство ја гушкала помалата верзија од себе, а дури ја носела и на грбот. Оваа слатка љубовна приказна брзо станала популарна на социјалните мрежи и стопила милиони срца ширум светот.

Фока без уши гушка кадифена играчка која наликува на неа

Како доказ дека дури и животните кои имаат одредени маани може да бидат слатки, погледнете ја оваа мачка со едно око која зрачи со убавина.

За авторот
Економист во изградба, а страстен обожавател на пишаниот збор уште откако знае за себе. Смета дека животот без домашно милениче не изгледа комплетен, а кафето со многу шеќер го смета за едно најубавите утрински задоволства.

Поврзани содржини

Остави коментар