Една баба од Јапонија прави фотографии од силната поврзаност помеѓу нејзините внучиња и пудлици

Децата и кучињата секогаш длабоко се поврзуваат. Во овој случај, ќе ви споделиме една приказна за девојче од Јапонија по име Меме, нејзиниот брат Муги и нивните пудлици Рики, Гаку и Ку кои навистина се многу слатки. Оваа банда ужива во животот заедно облекувајќи се во различни костими, а нивната баба прави фотографии кои го покажуваат тоа. Ку е најстарото куче кое има 13 години и се грижи за сите. Потоа доаѓа Рику со 11 години кој секогаш дреме и малиот Гаку кој има 3 години кој носи многу енергија и забава. И покрај тоа што сите пудлици се различни како и малите деца, тие обожаваат да уживаат заедно.

Една баба од Јапонија прави фотографии од силната поврзаност помеѓу нејзините внучиња и пудлици

Една баба од Јапонија прави фотографии од силната поврзаност помеѓу нејзините внучиња и пудлици

Една баба од Јапонија прави фотографии од силната поврзаност помеѓу нејзините внучиња и пудлици

Една баба од Јапонија прави фотографии од силната поврзаност помеѓу нејзините внучиња и пудлици

Една баба од Јапонија прави фотографии од силната поврзаност помеѓу нејзините внучиња и пудлици

Една баба од Јапонија прави фотографии од силната поврзаност помеѓу нејзините внучиња и пудлици

Една баба од Јапонија прави фотографии од силната поврзаност помеѓу нејзините внучиња и пудлици

Една баба од Јапонија прави фотографии од силната поврзаност помеѓу нејзините внучиња и пудлици

Една баба од Јапонија прави фотографии од силната поврзаност помеѓу нејзините внучиња и пудлици

Повеќе фотографии на следната страница


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, книгите на Стивен Кинг, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар