Дневен предизвик: Најдете ги разликите помеѓу фотографиите од вашите омилени ТВ серии!

Кога ги гледате вашите омилени ТВ серии, секоја сцена е како стар познајник кого многу добро го познавате и сигурни сте дека ништо не може да ве изненади. Но, што ако решиме да ја провериме вашата концентрација со тоа што ќе промениме неколку мали детали? Можете ли да ги најдете разликите помеѓу фотографиите од вашите омилени ТВ серии? Колку и да ви делува тешко, не се откажувајте и обидете се да не го погледнете одговорот! Подготвени сте? Ајде да почнеме!

„Теоријата за Биг Бенг“ (The Big Bang Theory): Најдете 3 разлики!

Дневен предизвик: Најдете ги разликите помеѓу фотографиите од вашите омилени ТВ серии!

 • Одговор

  Дневен предизвик: Најдете ги разликите помеѓу фотографиите од вашите омилени ТВ серии!

„Игра на тронови“ (Game of Thrones): Најдете 2 разлики!

Дневен предизвик: Најдете ги разликите помеѓу фотографиите од вашите омилени ТВ серии!

 • Одговор

  Дневен предизвик: Најдете ги разликите помеѓу фотографиите од вашите омилени ТВ серии!

„Пријатели“ (Friends): Најдете 3 разлики!

Дневен предизвик: Најдете ги разликите помеѓу фотографиите од вашите омилени ТВ серии!

 • Одговор

  Дневен предизвик: Најдете ги разликите помеѓу фотографиите од вашите омилени ТВ серии!

„На лош пат“ (Breaking Bad): Најдете 3 разлики!

Дневен предизвик: Најдете ги разликите помеѓу фотографиите од вашите омилени ТВ серии!

 • Одговор

  Дневен предизвик: Најдете ги разликите помеѓу фотографиите од вашите омилени ТВ серии!

„Твин Пикс“ (Twin Peaks): Најдете 3 разлики!

Дневен предизвик: Најдете ги разликите помеѓу фотографиите од вашите омилени ТВ серии!

 • Одговор

  Дневен предизвик: Најдете ги разликите помеѓу фотографиите од вашите омилени ТВ серии!

Продолжете на следната страница и обидете се да ги најдете разликите помеѓу останатите неколку фотографии…


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар