Арапска игра на судбината: Најпрецизното предвидување на иднината!

Арапска игра на судбината: Најпрецизното предвидување на иднината!

Веќе илјадници години луѓето се занимаваат со предвидување на судбината, а речиси секој народ има свои тајни за тоа како да погледне што ќе се случи во иднина. Овој пат станува збор за арапско предвидување на судбината, кое на едноставен начин ќе ви даде одговори на прашањата кои многумина ги мачат.

Арапска игра на судбината: Најпрецизното предвидување на иднината!

Одберете едно од наведените прашања кое би сакале да ви биде одговорено и запишете го или запаметете го бројот кој се наоѓа пред тоа прашање:

120 Дали ќе се омажам/оженам?

185 Дали ќе бидам среќен/среќна во бракот?

73 Дали ме сака?

201 Дали ми е верен/верна?

130 Дали мисли на мене?

161 Дали ќе се појави саканата личност?

223 Можам ли да им верувам на моите пријатели?

402 Дали ќе ми се исполни желбата?

31 Дали ќе успеам да ја завршам започнатата работа?

141 Дали ќе имам некоја добивка или среќа?

10 Дали ќе добијам на некоја игра на среќа?

105 Како ќе помине мојата свадба?

151 Каков ќе биде мојот сопруг?/Каква ќе биде мојата сопруга?

60 Дали ќе имам деца?

255 Дали болниот ќе оздрави?

312 Дали затвореникот ќе излезе од затвор?

45 Дали ќе го победам непријателот?

277 Дали денес ќе имам среќа?

21 Каква среќа ќе имам во животот?

242 Дали ќе отпатувам?

171 Дали ќе ги најдам изгубените работи?

92 Дали ќе живеам во странство?

419 Што значи мојот сон?

Сега ставете го прстот на средина во пентаграмот, замижете и мислете на вашето прашање.

Арапска игра на судбината: Најпрецизното предвидување на иднината!

Со прстот кружете по пентаграмот, мислејќи на одбраното прашање. Застанете на некое поле од пентаграмот. Погледнете го бројот на полето и соберете го со бројот на прашањето кое го одбравте. Бројот кој ќе го добиете со собирање е бројот на вашиот одговор.

Одговорите пронајдете ги тука…

 • Одговори

  Откако сте ги собрале броевите, побарајте го вашиот одговор и дознајте што ве чека:

  11 Не ги вложувајте парите залудно.

  13 Без ризик нема добивка.

  17 Залудно се надевате.

  19 Да, ако играте во друштво.

  22 Уште не сте имале среќа.

  24 Променлива.

  26 Ве следи несреќа, но бидете трпеливи.

  30 Не се надевајте на целосна среќа.

  32 Да, но не сами.

  34 Среќата ви цвета во работата.

  36 Ќе се разочарате.

  38 Со голем труд ќе можете да успеете.

  40 Нема, но надевајте се на промени.

  46 Многу се, тешко.

  48 Само со добрина и искреност.

  50 Ќе ја одбегнете привремената опасност.

  52 Верувајте во правда.

  54 Морате да ги подготвите пријателите.

  61 Нема и тоа ќе биде ваша вина.

  63 Две.

  65 Само едно.

  67 Ќе имате, но не во брак.

  69 Ќе имате и ќе бидете среќни, обидете се да ги воспитате убаво.

  74 Бегајте од таа љубов, не е искрена.

  76 Искрено ве сака.

  78 Вие сакате, но љубовта не е возвратена.

  80 Љубовта е променлива.

  82 Нема поголема љубов во светот.

  93 Ќе останете, таму каде што сте.

  95 Залудна ви е желбата за туѓина.

  97 Кратко време ќе живеете во странство.

  99 Среќата ве чека во странство.

  101 Таму и ќе останете.

  106 Вашата свадба со себе ќе повлече некоја омраза.

  108 Ќе ве направи среќни.

  110 Тргнете се од тоа, ќе ви го наруши мирниот и задоволен живот.

  112 Ќе бидете среќни.

  114 Нема ни да дојде до тоа. Поголеми се шансите дека работите ќе тргнат наопаку.

  121 Да, но без волја.

  123 Да, многу среќно.

  125 Нема да имате брак

  127 Да, но нема да имате многу среќа во бракот.

  129 Да, но ќе се каете.

  131 Понекогаш.

  133 Како минатиот снег.

  135 Да, но нема корист.

  137 Гори од желба.

  139 Се обидува да ве заборави, но залудно.

  142 Внимавајте, работете паметно и ќе добиете.

  144 Само штета.

  146 Не бегајте, ако губите.

  148 Добивката е сомнителна, а штетата мала.

  150 Ќе се изненадите и израдувате.

  152 Често ќе се разболувате.

  154 Весел и среќен човек.

  156 Постар во години, но млад во срце.

  158 Млад и убав, но носи несреќа.

  160 Без страст и восхит.

  162 Веќе се подготвува да дојде.

  164 Не мисли на вас

  166 Надевајте се.

  168 Нема, заљубен/а е во друга личност.

  170 Нема, поради важна и итна работа.

  172 Нема ниту да најдете, ниту да видите.

  174 Не е ова ни прв ни последен пат.

  176 Ќе најдете, но ќе вложите повеќе труд отколку што ќе имате корист.

  178 Залудно барате, нема да најдете.

  180 Да, но не сѐ.

  186 Тоа зависи од куќниот пријател.

  Арапска игра на судбината: Најпрецизното предвидување на иднината!

  188 Не, ве чека развод.

  190 Со разбирање и обострано внимание, ќе бидете среќни.

  192 Среќата кратко ќе трае.

  194 Само децата ќе ве врзуваат.

  202 Ве изневерува каде стигне и кога може.

  204 Искрено ви е верен/верна.

  206 Само кога е со вас.

  208 Повеќе од вас.

  210 Додека ви е пред очи.

  224 Пријателството е цврсто и искрено.

  226 Како мачка.

  228 Проверете кога ќе бидете во неволја.

  230 Ќе се разочарате кога ќе ви бидат потребни.

  232 Нема да имате корист од нивната помош.

  242 Ќе одите и ќе биде корисно.

  244 Не патувајте, ви се заканува опасност.

  246 Ќе одите, но во поголемо друштво.

  248 Патот ќе ви донесе тага.

  250 Не патувајте, затоа што ќе се каете.

  256 Нема да оздрави.

  258 Ќе оздрави наскоро.

  260 Тешко дека ќе оздрави.

  262 Само голема нега може да му го спаси животот.

  264 Ништо нема да му биде.

  278 Денес ве чека среќа.

  280 Очекувајте радосна вест.

  282 Денес бидете многу внимателни.

  284 Сѐ што ќе почнете, денес лошо ќе заврши.

  286 До пладне ќе имате среќа, попладне бидете внимателни.

  313 Наскоро ќе биде на слобода.

  315 Смртта ќе му донесе слобода.

  317 Ќе се извлече за влакно.

  319 Уште малку ќе лежи.

  321 Ќе помине многу време додека излезе.

  403 Ќе се исполни.

  405 Да се желбите поскромни, полесно би се исполниле.

  407 Што не ви паѓа на памет.

  409 Размислете малку пред да посакате.

  411 Ако имате среќа, ќе ви се исполни.

  420 Тоа е долг сон. Побарајте во соновник.

  422 Радост и веселба.

  424 Изненадување и среќа.

  428 Несреќа и загуба.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

 1. Stojanka Reply

  Ja sakam vistinata za mojata sudbina some ceka vo mojit zivoto za mojite deca za mojot mas za se

Остави коментар