25 знаци дека не сте тип на човек за љубовна врска

Не е секој за врска, барем не во одреден период од животот. Ако сте во таков период или тоа ви е во природата на карактерот, веројатно ќе се препознаете во голем дел од овие знаци.

1. Сите околу тебе се заљубени

25 знаци дека не сте тип на човек за љубовна врска

2. Некои веќе се земаат

25 знаци дека не сте тип на човек за љубовна врска

3. Дури имаат и бебиња

25 знаци дека не сте тип на човек за љубовна врска

4. Но, кога ќе погледнеш наназад на своите врски, мило ти е што си успеал/а да спасиш жива глава

25 знаци дека не сте тип на човек за љубовна врска

5. Ги сакаш сите оние физички милувања во врската

25 знаци дека не сте тип на човек за љубовна врска

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

  1. курле Reply

    gluposti zivi ej 😀

  2. Ројде Reply

    Не се знаци дека не сте тип за врска туку само привилегии на тоа да си сингл.

Остави коментар