„Нека твоите патишта бидат криви, ветровити, осамени, опасни и нека водат до најубавиот поглед. Твоите планини нека се издигнат над облаците.“ – Едвард Аби
За авторот
Го интересираат општествените науки и сето она што ја истражува повеќедимензионалноста на светот и човековото однесување, но од тоа само правото му е професија. Вљубеник во филмот, фотографијата, читањето и сите спортови на овој свет. Пишувањето му е задоволство кое му овозможува да биде во контакт со нив секој ден.

Остави коментар