„Има начин на кој што зборува природата, на кој што зборува земјата. Најчесто, ние едноставно не сме доволно трпеливи и доволно тивки за да обрнеме внимание на нејзината приказна.“ – Линда Хоган
За авторот
Го интересираат општествените науки и сето она што ја истражува повеќедимензионалноста на светот и човековото однесување, но од тоа само правото му е професија. Вљубеник во филмот, фотографијата, читањето и сите спортови на овој свет. Пишувањето му е задоволство кое му овозможува да биде во контакт со нив секој ден.

Остави коментар