„Ние сѐ уште не познаваме ниту една илјадитинка од еден процент од она што природата ни го има откриено.“ – Алберт Ајнштајн
За авторот
Го интересираат општествените науки и сето она што ја истражува повеќедимензионалноста на светот и човековото однесување, но од тоа само правото му е професија. Вљубеник во филмот, фотографијата, читањето и сите спортови на овој свет. Пишувањето му е задоволство кое му овозможува да биде во контакт со нив секој ден.

Остави коментар