19 социјални реклами кои јасно кажуваат дека ни е потребна промена во овој свет

10. Би ја купиле оваа „морска храна“ од продавница?

19 социјални реклами кои јасно кажуваат дека ни е потребна промена во овој свет

11. Процесот на обновување на шумите трае со децении

19 социјални реклами кои јасно кажуваат дека ни е потребна промена во овој свет

12. Рециклирањето е начин да се реши проблемот

19 социјални реклами кои јасно кажуваат дека ни е потребна промена во овој свет

13. Целата планета е во опасност секогаш кога сечеме дрво

19 социјални реклами кои јасно кажуваат дека ни е потребна промена во овој свет

14. Морето не може да издржи повеќе

19 социјални реклами кои јасно кажуваат дека ни е потребна промена во овој свет

15. Ова не може да функционира засекогаш

19 социјални реклами кои јасно кажуваат дека ни е потребна промена во овој свет

16. Колку повеќе хартија штедите, толку помалку дрвја ќе изгубиме

19 социјални реклами кои јасно кажуваат дека ни е потребна промена во овој свет

17. Реките се живот

19 социјални реклами кои јасно кажуваат дека ни е потребна промена во овој свет

18. Не дозволувајте им да потонат

19 социјални реклами кои јасно кажуваат дека ни е потребна промена во овој свет

19. Пластиката ќе ги надживее

19 социјални реклами кои јасно кажуваат дека ни е потребна промена во овој свет

Прочитајте и зошто климатските промени се лоши за вашето психичко здравје?


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       


За авторот
Студент кој секојдневно се губи низ страниците на некоја книга. Пишувањето и јогата го прават нејзиниот ден целосен.

Поврзани содржини

Остави коментар