18 морничави замени на лица кои ќе ве извадат од памет

Замените на лица не се ниту потребни, нити природни и секогаш ве оставаат со некое чудно чувство во стомакот. Исто како Пандорината кутија, знаеме дека ќе биде ужасно, но сепак секогаш одлучуваме да ги погледнеме вакви слики. И да, чисто колку да знаете ЛИЦА НА БЕБИЊА НЕ ТРЕБА ДА БИДАТ НА ТЕЛА ОД МАЖИ! ЛИЦА НА КУКЛИ НЕ ТРЕБА ДА БИДАТ НА ЛУЃЕ, А ЧИНИИТЕ ТРЕБА ДА СИ ОСТАНАТ ЧИНИИ! Мислевме дека треба да го знаете ова, a кога веќе сѐ што (не) треба е кажано, погледнете ги овие морничави замени.

Зошто?

И ние се прашуваме зошто….

Не се плаши, не те убиваме...

Не се плаши, не те убиваме…

Во паралелен универзум...

Во паралелен универзум…

За авторот
Живее за добра книга и дише преку пишаниот збор. Кога би можела цел живот би патувала, би читала и би гледала филмови. Вљубеник во фотографијата и класиката. Оптимист и поборник за љубов. Модата е нејзин начин да го изрази своето мислење и став. Животот за неа е уметност, филозофија и добра храна.

Поврзани содржини

Остави коментар