17 ситуации во кои ќе се пронајде секој социјален интроверт

17 ситуации во кои ќе се пронајде секој социјален интроверт

На некои луѓе едноставно им е потешко да се вклопат во средината, запознавањето нови луѓе им преставува кошмар, а забавите честопати знаат да им бидат досадни. Тие понекогаш мора да бараат изговори за нивниот карактер, а речиси секој од нив има искусено некоја од следниве ситуации…

1. Да се биде социјален интроверт може да биде навистина комплексна работа

17 ситуации во кои ќе се пронајде секој социјален интроверт

2. Сакате да бидете социјални, да се дружите со вашите пријатели и да си поминувате добро

17 ситуации во кои ќе се пронајде секој социјален интроверт

3. Но исто така честопати ви треба време за да се одморите од сето тоа дружење

17 ситуации во кои ќе се пронајде секој социјален интроверт

4. Повеќе сакате да сте дел од мали групи, со познати пријатели

17 ситуации во кои ќе се пронајде секој социјален интроверт

5. И сѐ уште сте прилично исплашени кога се наоѓате во поголеми групи или помеѓу луѓе кои не ги познавате

17 ситуации во кои ќе се пронајде секој социјален интроверт

6. Понекогаш социјализирањето за вас може да биде по малку стресно

17 ситуации во кои ќе се пронајде секој социјален интроверт

7. Сакате однапред да ги знаете работите, па да ја испланирате вашата енергија

17 ситуации во кои ќе се пронајде секој социјален интроверт

8. Иако понекогаш планирањето во последна минута може да биде забавно, вам ви е подобро кога сте однапред подготвени

17 ситуации во кои ќе се пронајде секој социјален интроверт

Преминете на наредната страница за да видите уште познати ситуации за социјалните интроверти…


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Економист во изградба, а страстен обожавател на пишаниот збор уште откако знае за себе. Смета дека животот без домашно милениче не изгледа комплетен, а кафето со многу шеќер го смета за едно најубавите утрински задоволства.

Поврзани содржини

Остави коментар