12 апсурдни глетки кои докажуваат дека уште не сте виделе сè во животот

12 апсурдни глетки кои докажуваат дека уште не сте виделе сè во животот

Ако имате видено многу чудни нешта во животот и мислите дека веќе ништо не може да ве изненади или запрепасти, за вас имаме 20 апсурди што ќе ве вчудовидат. Подгответе се на секоја секунда да се запрашувате „Дали е можно?“ или „Зарем?“


1. Заболекарски кошмар

12 апсурдни глетки кои докажуваат дека уште не сте виделе сè во животот

2. Пресек на дрво како парче леб

12 апсурдни глетки кои докажуваат дека уште не сте виделе сè во животот

3. Пример за врвна иновација

12 апсурдни глетки кои докажуваат дека уште не сте виделе сè во животот

4. Приватност за сите

12 апсурдни глетки кои докажуваат дека уште не сте виделе сè во животот

5. Приоритети

12 апсурдни глетки кои докажуваат дека уште не сте виделе сè во животот

6. Да, никој нема да забележи, сосема личи на лаптоп

12 апсурдни глетки кои докажуваат дека уште не сте виделе сè во животот

7. Кога сакате да јадете надвор, но не сакате да се одделите од пријателите

12 апсурдни глетки кои докажуваат дека уште не сте виделе сè во животот

8. Кога бившите сакаат да се вратат

12 апсурдни глетки кои докажуваат дека уште не сте виделе сè во животот

9. Одлична проценка!

12 апсурдни глетки кои докажуваат дека уште не сте виделе сè во животот

10. Нештата постојано се менуваат

12 апсурдни глетки кои докажуваат дека уште не сте виделе сè во животот

11. Слободно влези, не се собувај!

12 апсурдни глетки кои докажуваат дека уште не сте виделе сè во животот

12. Но, зошто?

12 апсурдни глетки кои докажуваат дека уште не сте виделе сè во животот

Погледнете ги и овие чудни циркуски точки и изведувачи.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Голем љубител на „Star Wars“ и трилер-романи. И многу сакам мачки!

Поврзани содржини

Остави коментар