Ова е искористување на втората шанса: Учесник на Икс фактор ќе ве доведе до солзи

Џејк Квикенден е учесник на овогодишното издание на Икс фактор во Велика Британија. Неговиот прв избор е песната „All of Me“ од Џон Леџенд, која ја почнува добро, но малиот пресврт кој одлучува да го направи после првата строфа го разочарува жирито. Сепак...
Датум: 18 сеп 2014
, Автор:

Кои кандидати влегоа во финалето на „X Factor Adria“?

Вчеравечер се одржа нова фаза од шоуто „X-Factor Adria“, наречено „Куќите на судиите“ во кои се претставија дванаесет учесници од кои поминаа само шест.

Девојката која ги расплака судиите на „X Factor Adria“

Уште во првите неколку секунди откако таа запеа, очите на судиите и на сите во публиката веднаш се насолзија...

13-годишно девојче ги воодушеви судиите на „X Factor Adria“

Додека Илма пееше судиите гласно викаа „браво, браво“, а откако заврши ѝ рекоа дека дотогаш не слушнале глас како нејзиниот, особено не од некој на 13 години.

„Литл Микс“ – нов британски женски бенд

Овие 4 млади девојки со големи гласови се обидуваат да ја скршат клетвата на женски бенд.
Датум: 20 мар 2012
, Автор: