Прв Sport and Fashion Outlet Weekend во Скопје

Овој викенд (8-ми и 9-ти февруари) во спортскиот центар Форца ќе се случува првиот моден аутлет хепенинг кога на теренот со своите парчиња по исклучително ниски цени ќе се претстават најголемите модни брендови во Македонија.
Датум: 03 феб 2014
, Автор: