SEAT | Кафе пауза

Новиот SEAT Ateca – стил, динамика и SUV перформанси за урбана авантура

Новиот SEAT Ateca е уникатна комбинација на специфичен дизајн, динамично и забавно возење, флексибилност и одлични SUV перформанси.
Датум: 12 фев 2016
, Автор: