Факти за животот на Мерлин Монро кои не сте ги знаеле

Првпат се омажила на 16 години, со цел да го избегне постојаното селење од еден дом за сирачиња во друг...

Првиот клуб на „Плејбој“ во Европа

Девојки од Англија биле носени до САД за да бидат обучени како Плејбој-зајачици, келнерки и крупиерки, за отварањето на овој клуб...