Една поинаква изведба на „Hey Ya!“ од Outkast

Погледнете ги слатките Џереми и Џастин како играат и пеат (до душа само едниот од нив) на песната „Hey Ya“ играјќи ја играта Just Dance 2 на Nintendo Wii. Многу се смешни :)
Датум: 25 јул 2011
, Автор: