Microsoft, заборави го Windows и одбранбената бизнис стратегија

Треба да престанете да ги форсирате сите да го користат Windows. Толку е лош што треба да го додавате зборот Windows пред секој продукт, како на пример Windows Phone 7. Ниту Apple го вика iPhone - „Mac OS X iPhone“...
Датум: 13 јан 2011
, Автор: