ТВ серија: Агентката Картер (Agent Carter)

Мини ТВ серија за животот на Пеги Картер по исчезнувањето на Капетан Америка

Кои се подобри „Marvel“ или „DC Comics“?

Ова е една од најстарите и најтрајните расправии помеѓу фановите на стрипови.