Пуштени илјадници Dove гулаби на улица Македонија

Светскиот бренд Dove вчера, на празникот на жената, пушти илјадници гулаби на улица Македонија во Скопје. Девојките на Dove им го честитаа празникот на илјадници жени, случајни минувачки, подарувајќи им прекрасно спакуван крем Dove со порака дека секоја жена е убава на свој начин и де
Датум: 09 мар 2015
, Автор: