Doncafѐ | Кафе пауза

Едно кафе менува сѐ: скоро 2,5 милиони денари доделени во наградната игра на Doncafѐ!

Doncafѐ, едно од омилените кафиња на овие простори, најде начин како да ја направи минатата година подобра за навистина голем број љубители на кафе. Во наградната игра „Едно кафе менува сѐ“ која траеше цели десет месеци, беа доделени награди во вредност од скоро 2,5 милиони денари!
Датум: 03 фев 2021
, Автор: