DAMconf 2017 | Кафе пауза

Ги носиме западноевропските трендови на дигитален маркетинг на регионалниот пазар – DAMconf 2017

Без разлика дали сте професионалец во областа на дигиталниот маркетинг и огласување или сте едноставно само ентузијаст за оваа тема, имаме одлична вест за вас.
Датум: 12 окт 2017
, Автор: